John Carroll Lynch 60 let


Americký herec John Carroll Lynch se narodil 1.8.1963 ve měste Boulder v Coloradu. Začínal jako divadelní herec. V roce 1986 získal titul B.F.A. (Bakalář umění) na Catholic University of America ve Washingtonu. Po dokončení školy pokračoval v hraní v divadlech po celé zemi, nejvíce se však ukazoval v divadle Guthrie Theater v Minneapolis, kde vystřídal mnoho rolí. Později se stal členem představenstva tohoto divadla.

Posledním větším filmovým počinem Johna Carrolla Lynche, bylo ztvárnení Arthura Leigh Allena, hlavního podezřelého, ve filmu podle skutečných událostí ZODIAC (2007). David Fincher, režisér filmu se rozhodl obsadit Lynche do této role poté, co ho viděl hrát ve filmu Gothika.

V současnosti žije Lynch střídavě v Los Angeles a New Yorku se svou ženou, herečkou Brendou Wehleovou.


1.8.1963
Boulder, Colorado, USA
John Carroll Lynch csfd

BabesOutlaw PosseChicagský tribunálLáska je košerDálniční hlídkaBílá orchidejPrivate LifeCokoliFurst BornJackieZakladatelZázraky z nebeDivoká dvojkaMéďa 2The InvitationCamp X-rayHokeThe MoneyHighland ParkŽivot mé sestrySázka na favoritaBláznivá, zatracená láskaSrážka s mimozemšťanemMocná síla soucituProkletý ostrovSyčák HesherLáska na druhý pohledGran TorinoThe Prince of Motor CitySpálené vzpomínkySuperlhářZodiacLooking for Comedy in the Muslim WorldZamilovaní blázniChyťte tu holkuChladnokrevněGothikaBroukHodná holkaPar 6Three Days of RainŽivě z BagdáduBubliňák60 sekundPříští správná věcThe Fugitive - PilotČekání na smrtBláznivá runwayKdekoli, jen ne tadyLate Last NightThe Minus ManÚterky s MorriemFreak WeatherMercuryMuž bez kůžeRestaurantMrtví muži netančíNaprosto nezávazněProkletá farmaSopka


Aktualizace osobnostního profilu John Carroll Lynch: 5.3. 2024 12:26