Vincent Schiavelli (1948 - 2005)


Brooklynský rodák s absolutně nezapomenutelnou tváří, podobnou ospalému mastifovi, se narodil na počátku zimy roku 1948. Podařilo se mu vyrůst do znatelné výšky 1,97m, a tak se přece nemohlo stát, aby nenašel uplatnění v televizi nebo divadle.

Pan Vincent Schiavelli se nikdy nestal celebritou. Byl spíše menší figurkou, kterou si ale díky jeho výraznosti mnozí zapamatovali. Byl věrným doplňkem komedií, temných kriminálek i slzopudných dramat a svoje roličky si uměl vychutnat. Dvakrát vstoupil do svazku manželského a zplodil dvě děti. Jeho druhá manželka Carol při něm stála až do posledních chvil, kdy 26. prosince 2005, v nevysokém věku 57 let, umřel doma na Sicílii.


10.11.1948
Brooklyn, New York City, New York, USA
26.12.2005
Polizzi Generosa, Sicílie, Itálie
Vincent Schiavelli csfd

Nový světBaadasssss!BaggageEnzo FerrariGli indesiderabiliMaximum Surge4th Tenor, TheArnoldovy patálieSmoochySolinoAmerican SaintZimní pohádkaThe Pooch and the PauperUltimátumChefs of Cucina AmoreInfernoLáska zabíjíMuž na MěsíciPadělatelPrinc a surfařŽivot pannyCasper a WendyDry MartiniDržme se ve skupině!MiloRustyKosmetička a zvířeZítřek nikdy neumíráAmerican Yakuza 2Lid versus Larry Flynt3 nindžové - Příprava k útokuBrothers' DestinyJedna navícMalá princeznaPán kouzelThe CourtyardÚtěk na Horu čarodějnicCultivating CharlieHrůza pod zemíVypráskaný JemmyLiving and Working in Space: The Countdown Has BegunBatman se vracíPobřeží snůLhářiTed and VenusDuchKokainMister FrostPlayroomČekání na světloHomer a EddieStrachValmontTime OutBride of BoogedyLots of LuckRadši umřítAmadeusAmerický mogulDobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí


Aktualizace osobnostního profilu Vincent Schiavelli: 16.11. 2023 05:13