Bentley Mitchum 56 let


Bentley Mitchum (narozen v roce 1967) je americký herec, který se objevil v okolo 40 různých filmech a seriálech, které zahrnují i různé Nobelovou cenou ověnčené filmy jako třeba RUBY IN PARADISE (1993), THE MAN IN THE MOON (1991) - kde tehdy podala velmi obdivuhodný výkon debutující herečka Reese Witherspoon, populární komediální seriál THE WONDER YEARS (1988 - 1993), televizní drama o zdrcené matce hledající útěchu ze smrti svého syna CONVICTION (1997), TV film SUZIE Q (1996) ve kterém se duch mrtvé dívky vrací splnit svůj slíbený úkol pro dědečka. Dále se objevil v pohodové komedii o vodním instruktorovi pod názvem MEATBALLS 4 (1992), v hororu DEMONIC TOYS (1992) ale třeba i v takovém propadáku jako SHARK ATTACK (1999) s Casperem Van Dienem v hlavní roli.

Jeho deděčkem je slavný americký herec Robert Mitchum (1917) a otcem je herec Christopher Mitchum (1943). Je také synovcem Robertova nejstaršího syna Jamese (1941). Bentlyho herecký debut byl TV film s ostatními zmiňovanými členy rodiny PROMISES TO KEEP (1985), kde si všichni čtyři herci zahráli postavy, které korespondují s jejich skutečnými rodinnými vztahy.

Bentley Mitchum navštěvoval Univerzitu v Jižní Kalifornii a vystudoval se bakalářem výtvarného umění v dramatu. Založil také vlastní hudební kapelu The Velvet Box. Je ženatý s herečkou Jaime Anstead a má dvě dcery, Allexanne Mitchum (z předchozího manželství) a Carrington Mitchum.


2.11.1967
Bentley Mitchum csfd

Kráčející skála 2: OdplataSmrtonosný vlakRozsudekŽabí mužiCrack in the Floor, ANice Guys Finish DeadTempest EyeDelta Force One: Ztracená hlídkaŽralok útočíDifferent StrokesPohraničíRiding with James DeanTeror v LiměĎábelská horaConvictionsOhnivá bouřeBaja RunBlood MoneyEvery Minute Is GoodbyeLethal OrbitSusie QDeadly ExposureRuby in ParadiseTeenage Bonnie & Klepto ClydeDemonic ToysMeatballs: Na plný plynBohatá dívkaBorrower - Oběti bez hlavJednou se vrátíV měsíčním svituOpravdoví muži nejedí gumové medvídkyPromises to KeepBáječná létaJAGCesta do neznámaBáječná létaThe Ritual


Aktualizace osobnostního profilu Bentley Mitchum: 2.11. 2023 14:06