Sigrid Thornton 65 let


Nejúspěšnější, nejmilejší a hlavně naše. Tak nazývají australané svou milovanou herečku Sigrid Thornton, která byť úspěšná v evropských filmových studií, Anglii, USA, se vždy vrací zpět do své domoviny, kde se 12 února 1959 v Canberra Australia, narodila.

Naopak se s radostí chopila příležitosti téměř po 6-ti letech natočit pokračování filmu Muž od Sněžné řeky, s názvem „Návrat ke Sněžné řece“. Bylo to v roce 1988, opět po boku Toma Burlinsona – Jim Craig. Jejího otce tentokrát hrál neméně známý Brian Dennehy. Film byl opět úspěšný. Sigrid Thornon natočila cca 45 filmů a 10 různých seriálů. Víc jak 10 let se také zabývá prací producentky, a takto se spolupodílela na 15 filmech. Natáčela po boku renomovaných herců: Michael York, Kennet Brannagh, Kirk Douglas a.j.

Jejím manželem se stal producent a režiser Tom Burnstall, mají spolu dvě děti: syna Bena a dceru Jaz. Sigrid Thornton je hybnou silou nadace na podporu slepých dětí, a její nadace přispívá i „Královské dětské nemocnici“ v Sydney. Sigrid žije s manželem a dětmi v Melbourne. Víkendy tráví na své farmě.


12.2.1959
Canberra, Australian Capital Territory, Austrálie
Sigrid Thornton csfd

SlantScare CampaignPeter Allen: Not the Boy Next DoorBFFsFace to FaceDream LifeLittle OberonWallfloweringInspektor Gadget 2Zapomenutá přísahaLáska v obklíčeníWhipping BoyTrapped in SpaceFederální policieZa vodouDaleká zeměNávrat ke Sněžné řeceGreat Expectations: The Untold StoryLehká jízdaSlate, Wyn & MeNiel LynneStreet HeroDuet for FourMuž od Sněžné řekyOutbreak of LovePlayers in the GalleryKing of the Two Day Wonder, TheSnapshotGetting of Wisdom, TheThe F.J. HoldenAmazing GraceOvečky BožíZměna je životOrange is the New BrownSandoWentworthKód


Aktualizace osobnostního profilu Sigrid Thornton: 31.10. 2023 02:21