Mary McCormack 55 let


Mary je dcerou nemocniční terapeutky a automobilového prodejce. Rodiče se jí rozvedli v roce 1990. Má sestru Bridget a bratra Williama, který je taký herec. V roce 2003 se provdala za filmového producenta Michaela Morrise a s ním má dvě dcery Margaret a Rose.

Ztvárnila např.obhájkyni Justine Appleton v seriálu MURDER ONE, v roce 2004 byla obsazena do seriálu THE WEST WING jako postava Kate Harper, kterou ztvárňovala až do ukončení seriálu. Dále pak zářila ve filmech MYSTERY ALJAŠKA s Russellem Crowem, SVĚT PODLE PROTA atd. Můžete ji také vidět v seriálu OCHRANA SVĚDKŮ v němž ochraňuje lidi, kteří byly nuceni či si zvolily vstup do programu na ochranu svědků. V roce 2008 byla nominována na cenu Tony za nejlepší ženský herecký výkon v divadelní hře a to za roli Gretchen v obnovené broadwayské verzi BOEING, BOEING.


8.2.1969
Plainfield, New Jersey, USA
Mary McCormack csfd

NetěhotnáBankrotDroneThe MenAn American Girl Story - Maryellen 1955: Extraordinary ChristmasA Country Called HomeScooby Doo: Záhada kolem WrestlemánieÚtěk z polygamieShould've Been RomeoPokoj 1408Mraky nad L.A.Nominace na OscaraVelké dítě Dickie RobertsHollywood, HollywoodMadisonMore, PatienceSvět podle ProtaSvětoběžníkZloději a vyděračiEast of AKlub zlomených srdcíNevěra narubyStydlivý poldaChci tě poznatMystery, AljaškaPravda zabíjíVelký šprýmAlarmDrtivý dopadVůle přežítColin FitzDen otcůSoukromé neřestiBackfire!Zázrak v New YorkuHeelsLáska je láska: Generace QDo temnotyThe Kids Are AlrightWill a GraceFalling WaterFor the PeopleNobodies


Aktualizace osobnostního profilu Mary McCormack: 18.11. 2023 14:50