Hana Vagnerová 41 let


Hana Vágnerová se narodila ve znamení Ryb rodičům programátorům a vyrostla v Praze na Chodově. Jako malá toužila být herečkou, právničkou nebo jít na matfyz. Při studiu gymnázia účinkovala v poloamatérském divadle a věnovala se modelingu, fotomodelingu a práci pro reklamu. V devatenácti úspěšně udělala přijímačky na DAMU a na vysokou školu ekonomickou, zpočátku chtěla studovat obě školy zároveň, ale náročný časový rozvrh obou škol ji to nedovolil, a tak se nakonec rozhodla pro DAMU. Mluví anglicky a španělsky.

Ačkoliv jsme Hanu Vágnerovou mohli vidět především v televizních snímcích (VYVRAŽDĚNÍ RODINY GREENŮ, POHÁDKOVÉ POČASÍ a výše jmenované televizní projekty) rozhodně se z její strany máme ještě na co těšit, tahle herečka má bezpochyby talent a doufejme, že bude mít i štěstí na role a mi ji co nevidět uvidíme v nějakém kvalitním filmu na velkém plátně a pokud se nám nechce čekat můžeme se na Hanu Vágnerovou zajít podívat do divadla – její domovskou scénou je divadlo Rokoko (od roku 2004 – součást Městských divadel pražských), kde ji v současnosti můžeme vidět ve hře Anna Karenina či v Libertinovi jako Angeliku Diderotovou.


21.2.1983
Praha, Československo
Hana Vagnerová csfd

Nikdo mě nemá rádFangaJak přežít svého mužePoslední z AporveruRunnerVilla LuciaHranice láskyPrahalaPánský klubZa vším hledej ženuŘekni to psemMatkyMstitelPrvok, Šampón, Tečka a KarelPřání JežíškoviTichý společníkZtraceni v rájiPřípad mrtvého nebožtíkaSněží!Špindl 2Trojí životBajkeřiMiladaMiluji tě modřeMuzzikantiNejlepší přítelHlas pro římského králeLída BaarováSlíbená princeznaPadesátkaHanyZakázané uvolněníBez dotekuL'olimpiade nascostaZáblesky chladné neděleŽeny, které nenávidí mužeAussigCizí příběhHasičiLáska rohatáZakázaný člověkBathoryPohádkové počasíChyťte doktoraO Šípkové RůženceŽralok v hlavěProbuzená skálaVyvraždění rodiny GreenůStudnaTanečníMadameLajnaZločiny Velké PrahyHerecMísto zločinu Ostrava


Aktualizace osobnostního profilu Hana Vagnerová: 29.4. 2024 21:25