Adam Mišík 26 let


Adam Mišík je synem Vladimíra Mišíka, hudební legendy 60. a 70. let 20. století. Už odmalička se věnuje herectví. Za zmínku stojí role Kuby v Krásce v nesnázích anebo role raubíře v komedii Taková normální rodinka z roku 2008. Kromě filmu si zahrál v několika seriálech, výraznější role ztvárnil v Cestách domů (Ondra Dvořák), v Borgia (Goffredo Borgia) a v seriálu Život je ples (Kryštof).

Adam hraje také v divadle. Hrál například v divadle La Fabrika v představení „Pěna dní“, na Letních Shakespearovských slavnostech ve hře „Veselé paničky windsorské“ a v Divadle ABC hrál v „Anně Karenině“.

Od roku 2010 Adam zpíval se skupinou The Colorblinds, v létě 2013 kapelu opustil a vydal se na sólovou dráhu. V létě vydal do světa svůj první singl „Tvoje světy“, ke kterému vznikl i stejnojmenný videoklip a téměř okamžitě si získal srdce desetitisíců fanynek, které založily společenství Mishix (spolek fanoušků Adama Mišíka). Ve stejném roce vyšlo jeho debutové album „Parfém“.

Adam se kromě zpěvu a herectví věnuje i moderování. Krom společenských akcí, moderoval hitparádu na dětské Tv Déčko Dé pětka. Věnuje se také modelingu a divákům je znám díky účasti v soutěžích Tvoje tvář má známý hlas a Stardance. V komunálních volbách kandidoval v roce 2018 v Praze za TOP 09.


7.5.1997
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko
Adam Mišík csfd

Body OdysseyBANGER.ZátopekŽenská pomstaBajkeřiAni ve snu!Muzikál aneb Cesty ke štěstíAndílek na nervyMY 2Fredy a ZlatovláskaNebe a VincekRudý baronTajemství dešťového pokladuTaková normální rodinkaU mě dobrýKráska v nesnázíchJedna rodinaMetoda Markovič: HojerSvätý MaxJak si nepodělat životPrvní republikaSpecialistéReportérkaBorgiaŽivot je plesČapkovy kapsyCesty domůCukrárna3 plus 1 s Miroslavem Donutilem


Aktualizace osobnostního profilu Adam Mišík: 6.12. 2023 12:02