James Lafferty 38 let


James Lafferty se narodil a vyrostl ve městě Hemet v Kalifornii, kde navštěvoval střední školu a hrál basketbal za tamní tým Bulldogs. Už v dětství pokukoval po herectví, ke kterému ho přivedla matka. První profesionální zkušeností se stalo dabování postavy Bustera v pohádce ANABELA: VÁNOČNÍ PŘÁNÍ. Netrvalo dlouho a dostal šanci i na televizní obrazovce, kde se mihnul v seriálech „Boston Public“, „Emeril“ nebo „Once and again. Své nadání pro basketbal pak mohl uplatnit ve filmu A SEASON ON THE BRINK.

V této roli se mu nakonec dostalo i překvapivého uznání kritiků. Nathan totiž začínal jako sebestředný sobec, aby v průběhu dalších dílů a sérií prošel výraznými změnami. Po pěti odvysílaných sezónách doufá, že bude moci v „One Tree Hill“ hrát tak dlouho, jak jen to bude možné.


25.7.1985
Hemet, California, USA
James Lafferty csfd

SamSmall Town CrimeLekce životaLost on PurposeOculusLegenda o Pekelné bráněSamantha DarkoBoys on the RunA Season on the BrinkAnabela: Vánoční přáníFotbalový talentEveryone Is Doing GreatSprávná posádkaThe HauntingUndergroundStav ohroženíOne Tree Hill


Aktualizace osobnostního profilu James Lafferty: 31.10. 2023 10:11