Russell Peters 53 let


Russell Peters, celým jménem Russell Dominic Peters, je kanadskoindický komik a herec, který se narodil Ericu a Maureen Petersovým v Torontu a vyrůstal v Bramptonu, Ontariu v Kanadě. Jeho otec se narodil v městě Mumbai v Indii a pracoval jako federální inspektor. Jeho matka se narodila v Kalkatě v Indii a pracovala v supermarketu. Russell má staršího bratra jménem Hulio, který je narozen také v Kalkatě. Russell chodil do Základní katolické školy Georgese Vaniera a poté na Střední školu Chinguacousy v Bramptonu, Ontariu.

Russell byl nominován již na 4 Gemini Awards, kanadské televizní ceny. Také byl nominován jako nejlepší mužský komik na Canadian Comedy Awards. Russell Peters dále učinkoval v pořadech jako MONTREAL’S JUST FOR LAUGHS (JUSTE POUR RIRE) COMEDY FESTIVAL, THE WINNIPEG COMEDY FESTIVAL a EDINBURGH FESTIVAL. Také hostoval na CANADA DAY COMEDY FESTIVAL 2006.

Jeho komediální speciál RUSSELL PETERS: OUTSOURCED vysílaný na Comedy Central byl velice úspěšný a ještě více byla úspěšná jeho necenzurovaná DVD verze. V Kanadě prodal přes 100 000 kopií. Na celostátním DVD žebříčku zůstalo OUTSOURCED více než jeden a půl roku po vydání.

Petersovo nové DVD/CD RUSSELL PETERS: RED, WHITE AND BROWN, které bylo nahráno 2. února 2008 v divadle WAMU v Madison Square Garden, bylo vytvořeno a financováno Russellem a jeho bratrem.


29.9.1970
Brampton, Ontario, Kanada
Russell Peters csfd

The Outlaw Johnny BlackVelký červený pes CliffordThe Opening ActSuper podvodMan of a Funny AgePoprvé na středníRippedThe ClapperKniha džunglíPadesát odstínů černéRussell Peters: Almost FamousTCB BabyGrumpy Cat's Worst Christmas EverRussell Peters & FriendsWings: Sky Force HeroesŠéfkuchař na griluŽabák RibitOff Season: The Lex Morrison StorySkoro dospělá301BreakawayZdrojový kódŠťastný Nový rokVlastní cestouRussell Peters: Red, White and BrownVelký maturitní mejdanÚlovekQuarter Life CrisisRussell Peters: Outsourced3 muži a 3 nemluvňataTygří spáry 4BoozecanVelmaDetektiv z IndieBoJack HorsemanGriffinoviRodinka na kouskyMr. DBobovy burgeryDrop the NeedleHustý úterky: Éra hiphopové komikyRight to Offend: The Black Comedy RevolutionToo Soon: Comedy After 9/11#NoJokeMake Me LaughBig in FinlandDying LaughingBeing CanadianUnited Shades of AmericaDeliveryLennon or McCartney


Aktualizace osobnostního profilu Russell Peters: 4.11. 2023 12:26