Elizabeth Olsen 35 let


Americká herečka a sestra dvojčat Mary-Kate a Ashley Olsenových, Elizabeth Chase "Lizzie" Olsen, se narodila 16. února 1989 v Sherman Oaks, v Kalifornii. V dětství se věnovala divadlu a také se objevila v několika filmech svých sester. Je absolventkou the Tisch School of the Arts na New York University a the Atlantic Theater Company. Promovala na Campbell Hall School v roce 2007.

Když byla Elizabeth mladší, byla jí vzorem herečka Michelle Pfeiffer. Setkala se s ní při natáčení filmu I AM SAM v roce 2001. Její nejlepší přítelkyní je Angel Carter, dvojče-sestra Aarona Cartera. Ráda hraje volejbal. Kromě dvojčat má ještě staršího bratra Trenta a dva mladší nevlastní sourozence, bratra Jakea a sestru Courtney Taylor.


16.2.1989
Sherman Oaks, California, USA
Elizabeth Olsen csfd

His Three DaughtersDoctor Strange v mnohovesmíru šílenstvíAvengers: EndgameAvengers: Infinity WarIngrid míří na západKodachromeWind RiverCaptain America: Občanská válkaAvengers: Age of UltronSpatřil jsem světloCaptain America: Návrat prvního AvengeraGodzillaOldboyV tajnostiVery Good GirlsZbav se svých miláčkůSvobodná uměníČervená světlaKomuna mé matkyMartha Marcy May MarleneSilent HouseJak byl dobyt západLáska a smrtLokiWandaVisionSorry for Your LossCollegeHumor OriginalsMarvel Studios: AssembledWind River: Behind the Scenes Video GalleryAdventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the U.S. Space Camp Mission, TheAdventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Christmas Caper, TheAdventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Mystery Cruise, TheAdventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of Thorn Mansion, The2021 MTV Movie & TV AwardsCollider Ladies NightThe Kelly Clarkson ShowFront Row FlynnHollywood InsiderIMDb on the Scene - InterviewsHot OnesThe Late Late Show with James CordenThe Late Show with Stephen ColbertLate Night with Seth Meyers


Aktualizace osobnostního profilu Elizabeth Olsen: 5.11. 2023 18:38