Megan Charpentier 22 let


Megan Charpentier je kanadská herečka. Poprvé se v televizi objevila už ve třech letech v reklamě světoznámé hráčkařské firmy Hasbro. Následovaly další úspěšné reklamní klipy a později také televizní seriály. Doménou malé slečny se ale kupodivu staly hororové filmy – většinu z nich přitom ale neviděla, protože jí to rodiče nedovolili.

Zmíněná žánrová specializace ale dospívající Megan přinášela přece jen jednu komplikaci: kvůli svému věku se na ony filmy nesměla dívat. Tak trochu se pak vymykal televizní film Grumpy Cat's Worst Christmas Ever, kde byla hlavní hvězdou vedle slavné kočky se zamračeným obličejem. A nepřekvapí, že si Megan nenechala ujít účinkování v hororu To.

Megan Charpentier je milovnicí tance, plavání, fotbalu a ledního hokeje. Má dvě mladší sestry, Madison a Geneu.


26.5.2001
Westminster, British Columbia, Kanada
Megan Charpentier csfd

Dangerous Game: The Legacy MurdersPhilTo Kapitola 2Pinocchio ProjectChatrčToOperation ChristmasSigned, Sealed, Delivered: The Impossible DreamSigned, Sealed, Delivered: Truth Be ToldGrumpy Cat's Worst Christmas EverVynálezce herMamaProfile for MurderResident Evil: OdvetaManžel nebo milenecČervená KarkulkaFrankie and AliceNebezpečná minulostJennifer's Body - Bacha, kouše!Mrs. Clause, TheStorm SeekersSeeMotivLovci duchůAgentura JasnoHiccupsHodina duchůZměna je životHranice nemožnéhoHlídkaMimoni v AmericePainkiller Jane


Aktualizace osobnostního profilu Megan Charpentier: 1.11. 2023 20:03