James Fleet 72 let


Ronald James Fleet se narodil 11. března 1954 nedaleko Birminghamu. Po otcově smrti se v deseti letech s matkou přestěhoval do Aberdeenu, kde studoval strojní fakultu a zároveň se stal členem univerzitního dramatického kroužku. Odtud vedly jeho kroky na Royal Scottish Academy of Music and Drama v Glasgow.

Režiséři jej, jak sám říká, rádi obsazují do rolí „nóbl idiotů". Ve skutečnosti prý takový ale není, vyrostl v poměrně chudých poměrech a dodnes rád oblečení nakupuje v nákupních centrech v akcích. Miluje jízdu na kole, žije v Oxfordshiru a do Londýna často dojíždí na kole. „Miluju ten pocit, pod cyklistickou helmou můžete být kýmkoliv – od messengera až po prince Harryho".

Je ženatý, se svou ženou Jane má jediného syna Hamishe.

„Ve škole jsem byl nejmladší v ročníku, mizerný sportovec, velmi hubený a slabý, nikdy jsem neměl děvče. Když jsem hrál ve školním představení Romea, úplně jsem cítil, jak si publikum říká – dobrý, tak Tybalta bychom tu měli, ale kde je, k sakru, ten Romeo?  Přál bych si být Jamesem Bondem, nebo aspoň Johnny Deppem či Hugh Grantem – asi někdy v příštím životě. Ve skutečnosti jsem na to příliš milý a úpřimný a rád působím lidem kolem sebe radost."


11.3.1952
Staffordshire, England, Velká Británie
James Fleet csfd

North StarInvaze: Operace MincemeatWolf ManorZtracený králRozmarný duchNacido ReyDeath on the TyneDíky za vzpomínkyŠpión, který mi dal kopačkyLove of My LifeLáska a přátelstvíSmrt přichází do PemberleyVraždy na domácí frontěJust Around the CornerNáhradniceLady Godiva: Back in the SaddleTristram ShandyFantom operySea of Souls - AmuletAl sur de GranadaBlackballPromoted to GloryDick WhittingtonDva muži šli do válkyFields of GoldYoung ArthurCharlotte GrayKlub sráčůMilkThe Nearly Complete and Utter History of EverythingFrancouzova zátokaCowsGobbleVzpomínáš si na mě?Crossing the FloorFilutaHurá do života!Moll Flandersová3 Steps to HeavenEl efecto mariposaGroteskaRozum a citHeadhuntersMilnerČtyři svatby a jeden pohřebAn Exchange of FireFemme FataleAdvocates IIBlue Black PermanentCommon PursuitElectric MoonRunning LateThey Never SleptSleeping Life, AStill Crazy Like a FoxObrana říšeKrálovna Šarlota: Příběh BridgertonovýchTom Jones


Aktualizace osobnostního profilu James Fleet: 4.3. 2024 00:49