Melonie Diaz 40 let


Melonie Diaz se narodila 25.4.1984 rodičům, kteří oba pocházejí z Portorika. Navštěvovala Henry Street Settlement, následně navštěvovala i Professional Performing Arts High School. Má starší sestru a je si velmi blízká se svojí rodinou. Dokončila vysokou školu v oboru Filmové produkce na Univerzitě umění v New Yorku.

Další role si připsala ve filmech jako PROSÍME, PŘETOČTE nebo HAMLET NA KVADRÁT. Poslední role ve které se nám zatím předvedla byla Clara ve filmu ATENTÁT NA STŘEDNÍ.


25.4.1984
New York City, New York, USA
Melonie Diaz csfd

Gringo: Zelená pilulePrvní očistaVše o NiněMá volbaExperiment BelkoGhost TeamX/YŠvecFruitvaleShe Wants MeSupporting CharactersYou, Me & The CircusŽádost o rukuAmerican SonAtentát na středníHamlet na kvadrátI'll Come RunningProsíme přetočtePrázdniny za všechny prachyThe Beautiful OrdinaryV zajetí rytmuVýbor ťuťu ňuňu cecíkůPrůvodce k rozpoznání tvých svatýchLegendy z DogtownuRaising Victor VargasBouchači a bouchačkyCharmedJak prostéLost & FoundPokoj 104GirlsRoLovci zločincůKriminálka MiamiPlastická chirurgie s. r. o.


Aktualizace osobnostního profilu Melonie Diaz: 3.11. 2023 18:32