Jeffrey Dean Morgan 58 let


Dne 22. dubna 1966 se v Settlu ve Washinhtonu narodil v obyčejné rodině chlapec jménem Jeffrey Dean Morgan. Nebyl ničím vyjímečný, odchodil základní školu Bena Franklina, potom přestoupil na Rose Hill Junior Hight. Roku 1984 dokončil studia na střední škole a začal se věnovat své největší vášni: malování a psaní.

Svou první hereckou příležitost využil roku 1991 ve filmu UNCAGED. Mihnul se v seriálu JAG, mohli jsme ho vidět coby šerifa ve snímku MRTVÍ K SNÍDANI a ve filmu STOPAŘ DUCHŮ. Následně jeho tvář zaujala jednoho z režisérů seriálu GREY´S ANATOMY a obsadil ho do role okouzlujícího Denny Duquetta. Dále ho můžeme vidět v seriálech LOVCI DUCHŮ a WEEDS. Jednou z jeho posledních rolí byl pohledný zpěvák folku v romantickém snímku P.S. MILUJI TĚ. Ve své podstatě se jeho kariéra teprve rozbíhá.

Jeffrey je z části Ital, možná právě odtud pochází jeho zvláštní schopnost zaujmout na první pohled. Ne nadarmo se stal v anketě magazínu TV Guide o 50 nejvíce sexy mužů v televizi okupantem 7. místa! Ve volném čase se nejraději věnuje malování, psaní nebo čtení, stejně tak jako svým přátelům a své fence rottweilera jménem Bisou. Ze sportu miluje basketball, plavání a horolezectví.


22.4.1966
Seattle, Washington, USA
Jeffrey Dean Morgan csfd

Bezúhonnost Josepha ChamberseFallThe RutZvrácenáPozdravy od vrahaWalkaway JoeRampage NičiteléBatman v Superman: Úsvit spravedlnostiDesiertoGuns for HireLinka č. 657Tajný život Marilyn MonroeV mysli vrahaRuka v rukávuSpásaKletba z temnotKurýr z podsvětíRudý úsvit: Nová krevIntimní pastKomuna mé matkyTexaský katJonah HexParchantiSmrt v ŠanghajiStrážci - WatchmenZažít WoodstockDays of WrathVdaná snoubenkaGrey's Anatomy: Every Moment CountsModrý maskotP.S. Miluji TěPřežij!Santa má bráchuJamMrtví k snídaniŠestka - znamení zlaRoad KillLegal DeceitIn the Blink of an EyeDěvky na Sunset SripThe Walking Dead: Dead CityLeopard SkinŽiví mrtví


Aktualizace osobnostního profilu Jeffrey Dean Morgan: 31.10. 2023 19:04