Al Sapienza 67 let


Al Sapienza se narodil dne třicátého prvního července roku 1962 v New York City v New Yorku ve státě USA jako nejmladší ze čtyř sourozenců. Je to americký herec, jehož rodina pochází původem z Itálie. Vystudoval na New York University v roce 1986, kde promoval s B. S.

Ta přišla v roce 1991, tedy o dvanáct let později, kdy mu už bylo dvacet devět let. Bylo to konkrétně ve filmu Frankie and Johnny, kde ztvárnil Peterova spolubydlícího. To stačilo k tomu, aby si o tři roky později zahrál v Soviet Strike a Animal Instincts 2. V této době o něj projevila I zájem televize a tak se objevil nejprve v NYPD Blue a později v Law & Order. Vzhledem k tomu, že podal nadprůměrný výkon, který od něj nikdo nečekal, nabídky se mu tak hrnuly prakticky ze všech stran, a proto se objevoval, jak v amerických filmech tak i seriálech.

Dnes je nejvíce znám za svou roli Mikey Palmice v populárním kultovním seriálu ze světové známé televizní stanice HBO či jako Marty Spinella v seriálu House of Cards.

Momentálně se věnuje především hraní ve filmech a seriálech z oblasti kriminality, protože zde se právě cítí jako ve svém živlu.


31.7.1956
New York City, New York, USA
Al Sapienza csfd

MundijeThe ShroudsBlossomNo Way OutPicture Me DeadThe Bastard SonsVelký George ForemanNot for NothingThe Families FeudYou Can Never Go Home AgainDeck the HeartGutshotHypnotizedMagic in Mount Holly5th BoroughCaponeMoney PlaneStealing ChaplinTell Me I Love YouAmerican HangmanFrom Zero to I Love YouHeavyRychlá hraS vrahem v posteliSacrificeTajemství pod povrchemUmění tančit v deštiOmphalosTemné hlubinyThe Second Coming of ChristZtracená nadějeIn the Absence of Good MenxXx: Návrat Xandera CageŠok a úžasAccidental Reality StarBaked in BrooklynCourier-XHappily Ever AfterStevie DThe StepchildClub LifeExposedJesse Stone: Ztracen v ParadiseLucky N#mbrThe NetworkerGodzillaLate PhasesMilionový nadhazovačThe Last American GuidoTumbleweed: A True Story9 Full MoonsBlue CapriceSeparationTorture ChamberGirls Gone DeadHome InvasionLuke a jeho příběhPlease Kill Mr. Know It AllStealing RosesWalking the Halls


Aktualizace osobnostního profilu Al Sapienza: 7.3. 2024 03:25