Sam Trammell 55 let


Sam Trammell, americký divadelní a televizní herec, se narodil 15. května v New Orleans. Vyrůstal v Charlestonu v Západní Virginii a vystudoval Střední školu George Washingtona. Na Brownově univerzitě se poté mimo jiné věnoval sémiotice, francouzské filozofii či filmové vědě. Podobné kurzy navštěvoval i na Univerzitě v Paříži, kde nějaký čas pobýval. Po čase však přišel na to, že studium sémiotiky nebude to pravé, a díky kamarádovi – herci a muzikantovi – si vyzkoušel herectví. Ve své první hře si stihl zahrát ještě před ukončením univerzity. Kvůli kariéře se přestěhoval do New Yorku.

V televizi se pravidelně objevoval v seriálu ,,Trinity“ a jako Barry Sonnenfeld v seriálu ,,Maximum Bob“. Dále se objevil jako host např. v seriálech „Dr. House“, „Sběratelé kostí“, „Medium“ nebo „Kriminálka New York“. Zahrál si ve filmech jako PODZIM V NEW YORKU, WRESTLING WITH ALLIGATHORS či UNDERMIND. V roce 2007 hrál Tima O´Briena ve sci-fi filmu VETŘELCI VS PREDÁTOR 2. Jeho asi nejznámější role je postava Sama Merlotta v upírském seriálu,,True Blood", který vysílá televize HBO.

Kromě herectví se Sam Trammell věnuje také hudbě. Od 13 let hraje na kytaru v rockové skupině, umí hrát také na klavír a cello.


29.1.1969
New Orleans, Louisiana, USA
Sam Trammell csfd

It's TimeOrgan TrailVelký George ForemanThe Tiger RisingAmerican RefugeeUnsilenced3 Days with DadNancy Drew a tajemné schodištěVidím těZlomHospitalityLa gran PromesaSay You WillImperiumJá, pomstaCockedThe AftermathThe TrackTři generaceAfter the FallHvězdy nám nepřályMeCrazy Kind of LoveThe PrivilegedWhite RabbitGuns, Girls and GamblingDetailyCo kdyby Bůh byl sluncem...Vetřelci vs. Predátor 2The Last Full MeasureTyranosarieUndermindFear of FictionFollowersKrvavé tajemstvíPodzim v New YorkuWrestling with AlligatorsChildhood's EndOhnivé žněThe Hotel Manor InnThe Rookie: FedsGenera+ionVe jménu vlastiŘádReckoningTraining Day


Aktualizace osobnostního profilu Sam Trammell: 6.4. 2024 07:34