Kirk Acevedo 52 let


Kirk Acevedo, americký herec a držitel ceny Alma, se narodil 27. listopadu roku 1971. Jeho rodiče se narodili v New Yorku a se svými dvěma syny, Kirkem a Richardem, žili v Brooklynu. Poté se přestěhovali do Bronxu, kde byli Kirk a jeho bratr vychováváni. Již od dětství byly u Kirka vidět sklony k herectví, například rád improvizoval před svými rodiči ve svých „show“. Dále se účastnil dramatického kroužku, když byl na střední škole.

Mezi jeho další účinkování v amerických seriálech patří LAW & ORDER: TRIAL BY JURY, kde se ukázal jako Hector Salazar. Jako SSgt. Joe Toye hrál v sérii HBO produkovanou Stevenem Spielbergem BAND OF BROTHERS. Dále to byly menší role v NYPD BLUE, 24, THE BLACK DONNELLYS a AS THE WORLD TURNS. Zahrál si i v několika celovečerních filmech, mezi nejznámější patří DINNER RUSH, BOILER ROOM, BAIT či INVICIBLE. Aktuálně hraje FBI agenta Charlieho Fracise v mysteriózním seriálu stanice FOX FRINGE.

Zajímavostí je, že má předky v Portoriku a Číně. V roce 1999 vyhrál cenu ALMA za roli ve filmu THE THIN RED LINE. Je také spoluzakladatelem divadelní společnosti The Rorschach Group.


27.11.1971
Brooklyn, New York City, New York, USA
Kirk Acevedo csfd

Insidious: Poslední klíčÚsvit planety opicSrážka planetNepřemožitelnýNový světParadiseIn the WeedsRizikoThe VisitVečeře po italskuVnadidloSvědek proti mafiiTenká červená linieNa vlastní pěstKlauniNabídkaStumptownArrow12 opicKingdomGrimmLegendaSpravedlnost v krviAgenti S.H.I.E.L.D.Kriminálka Las VegasKriminálka New York


Aktualizace osobnostního profilu Kirk Acevedo: 5.11. 2023 02:22