Nat Wolff 29 let


Nat Wolff se narodil v Los Angeles, vyrůstal v New Yorku. Pochází z umělecké rodiny, jeho matka je divadelní a filmová herečka a otec muzikant. S herectvím začal už v deseti letech v divadle, v jedenácti režíroval vlastní krátký film a získal první filmovou roli v muzikálové komedii THE NAKED BROTHERS, na kterou později navázal stejnojmenný seriál, ke kterému Nat skládal hudbu.

V roce 2014 se Nat objeví v adaptaci knihy Johna Greena HVĚZDY NÁM NEPŘÁLY a po boku Jamese Franca ve filmu PALO ALTO, jež je adaptací Francovy autobiografické sbírky povídek.

Tento velký fanoušek The Beatles založil se svým mladším bratrem indie kapelu Nat & Alex Wolff, hraje na piano a složil více než 150 písní.


17.12.1994
Los Angeles, California, USA
Nat Wolff csfd

Liga spravedlnosti a RWBY: Superhrdinové a lovci, první částWhich Brings Me to YouMurder at Yellowstone CityBody CamMainstreamTordenGood PostureSemper FiTým zabijákůRosyStella's Last WeekendDeath NoteKterý je ten pravý?In Dubious BattleAshbyBabiPapírová městaStážistaBehaving BadlyHvězdy nám nepřályJak se dostat na PrincetonPalo AltoThe Last KeepersSpisovateléKomuna mé matkyŠťastný Nový rokTáta: matka plukuThe Naked Brothers Band: The MovieKonzultantJoe vs. CaroleThe StandPokoj 104Naked Brothers Band, TheBystander RevolutionBrotherhood 2.0Benny Blanco & Juice WRLD - GraduationNat & Alex Wolff - Thump Thump ThumpPohřbené dítěGMA3: What You Need to KnowThe Drew Barrymore ShowIMDb on the Scene - Interviews2015 MTV Movie Awards2014 Young Hollywood AwardsHuffPost Live ConversationsTeen Choice Awards 2014The Meredith Vieira ShowOk! TVThe ViewSidewalks Entertainment


Aktualizace osobnostního profilu Nat Wolff: 22.10. 2023 15:45