Filmové informace

Gamera vs démonická příšera Jiger csfd

Gamera vs. démonická příšera Jiger

neoficiální název

Info
Japonsko, 1970, 83 min
Žánr
Sci-Fi
Režie
Noriaki Juasa
Hrají
Kon Ómura
Téma

Popis neoficiální názevu Gamera vs démonická příšera Jiger 1970

V Ósace jsou v plném proudu přípravy na výstavu Expo 70, a jedním z exponátů je také záhadná socha, která byla objevena na Westerově ostrově v Pacifiku. Socha je mimo jiné podivná také tím, že se z ní při proudění vzduchu ozývají nepříjemné pištivé zvuky. Tyto zvuky se nakonec ukážou jako velmi nebezpečné, protože probudí a přilákají prastaré monstrum jménem Jiger. Dokonce ani Gamera není pro Jiger soupeřem, v souboji je infikován její parazitickou larvou a upadne do bezvědomí. Dva chlapci se tedy vydávají v miniponorce na nebezpečnou cestu dovnitř Gamerova těla, aby parazita usmrtili, a hrdinné monstrum zachránili. Právě Gamera je totiž jediný, kdo má proti dospělé Jiger šanci a může zastavit její hrůzovládu nad Japonskem. (Israha)


Související filmy

GAMERA: ZnovuzrozeníGodzilla Minus OneGodzilla: Hoši o kú monoGodzilla: Kessen kidó zóšoku tošiGodzilla: Kaidžú wakuseiŠin Godžira

Aktualizace: 2024-3-1

Gamera vs démonická příšera Jiger -  - Filmer.cz


Gamera vs démonická příšera Jiger -  - Filmer.cz


Gamera vs démonická příšera Jiger -  - Filmer.cz


Gamera vs démonická příšera Jiger -  - Filmer.cz

Gamera vs. démonická příšera Jiger ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Gamera vs. démonická příšera Jiger online
3




Vyzkoušejte: