Filmové informace

Ten který láme kosti opět bojuje csfd

Ten, který láme kosti opět bojuje

neoficiální název

Info
Hongkong, 1979, 94 min
Žánr
Akční - Komedie
Režie
Woo-ping Yuen
Hrají
Simon Siu-Tin YuenSin SanJang-Lee HwangCorey YuenShi-Kwan YenYuet-Sang ChinBrandy YuenDean ShekFat-yuen LeeMiu YuenLinda Lin
Téma

Popis neoficiální názevu Ten který láme kosti opět bojuje 1979

Po cestě napříč zemí se Sam (Simon Yuen) vrací domů, aby zjistil, že jeho žena přijala syna jménem Foggy (Yuen Shun-Yi). Sam je zlostí bez sebe, jelikož chlapec je celkem nemotora a nesvede provádět ani nejzákladnější kung-fu pohyby. I když mu jeho žena nařídí, aby ho učil kung-fu, trápí Sam nevlastního syna nesmyslným a bolestivým cvičením. Vše zpovzdálí sleduje Samův velký rival Rubber Leg (Jang Hwang Lee) s úmyslem usmrtit ho v duelu. Když dojde k duelu, Sam zprvu v souboji dominuje, ale nakonec má Rubber Leg navrch. Když začne jít Samovi doopravdy o život, zasáhne Foggy a podaří se mu Sama odvléct do bezpečí. Musí však urychleně sehnat vzácné léčivé byliny. Ty mu ochotně dodá mistr Sick Fist (Yen Shi-Kwan), který jej následně během léčby vyučuje svou bojovou techniku. Jedná se o neobvyklou variaci opilého boxu, která dokáže porazit nemilosrdného Rubber Lega, je-li správně zvládnuta. (Epistemolog)


Související filmy

Zui quan IIILegenda o opilém MistroviMistrův synMladý mistrŠkola hada

Aktualizace: 2024-4-3

Ten který láme kosti opět bojuje -  - Filmer.cz


Ten který láme kosti opět bojuje - Jang-Lee Hwang


Ten který láme kosti opět bojuje - Simon Siu-Tin Yuen


Ten který láme kosti opět bojuje - Shi-Kwan Yen

Ten, který láme kosti opět bojuje ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Ten, který láme kosti opět bojuje online
381





Vyzkoušejte: