Filmové informace

Byl jednou jeden.. vesmír csfd

Popis seriálu Byl jednou jeden.. vesmír 1982

Byl jednou jeden vesmír je dalším z cyklu animovaných seriálů Byl jednou jeden? Jako ve všech řadách se i zde setkáváme s Maestrem, vousatým průvodcem dětí historií těch nejdůležitějších objevů a objevitelů-od starověkých mořeplavců až po dobývání kosmu. Diváci České televize mohli sledovat několik řad zábavných, naučných animovaných sérií Alberta Barillé. Jistě si pamatujete i další díla tohoto velkého režiséra a popularizátora vědy - Byl jednou jeden člověk, Byl jednou jeden život, Byl jednou jeden vynálezce, Byl jednou jeden objevitel. Režisér, autor a producent kultovních seriálů Byl jednou jeden... André Barillé nás opustil 11. února 2009 ve věku 88 let. Připomeňme si jeho slova, umístěná na stránkách seriálů: "Veďme naše děti k touze po poznání, probuďme jejich zvídavost. Jednejme s nimi jako se sobě rovnými, kteří chápou mnohem víc, než si my dospělí myslíme. Stanou se silnější a jednou nám za to budou vděčné."
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Planeta OmegaByla jednou jedna planetaByl jednou jeden... objevitelByl jednou jeden... vynálezceIl était une fois... les AmériquesByl jednou jeden... život

Aktualizace: 2024-4-11

Byl jednou jeden.. vesmír -  - Filmer.cz


Byl jednou jeden.. vesmír - Planeta Omega -


Byl jednou jeden.. vesmír - Ještěři -


Byl jednou jeden.. vesmír - Zelená planeta -

Byl jednou jeden... vesmír ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Byl jednou jeden... vesmír online
105





Vyzkoušejte: