Filmové informace

Pippi na útěku csfd

Popis filmu Pippi na útěku 1970

Filmy o Pippi těží hlavně z přirozeného a mimořádně spontánního projevu představitelky hlavní role (Inger Nilssonová). Diváky okamžitě zaujalo nemožné děvčátko se zrzavými vlasy, které jednoho dne přijede na tečkovaném koni do švédského městečka a nastěhuje se do vily Vilekuly. Tam žije nejen se svým koněm, ale i s opičkou panem Nilsonem. Brzy se skamarádí s Tomem a Anničkou a společně prožívají několik brodružství. Jejich kousky trpí především slečna Rosenblomová, která by Pippi najraději dala do dětského domova. V další části Tommy a Annička utečou z domu. Pippi musí překonat sérii různých překážek, aby je zachránila a dokázala opět sjednotit jejich úžasnou rodinu...
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Nová dobrodružství Pippi PunčochatéPipi Dlouhá punčochaPipi Dlouhá punčocha - På rymmen med Pippi LångstrumpPipi v zemi Taka-TukaPippi dlouhá punčochaAhoj Pipi!

Aktualizace: 2024-4-5

Pippi na útěku -  - Filmer.cz


Pippi na útěku - Pär Sundberg  Maria Persson  Inger Nilsson


Pippi na útěku - Inger Nilsson


Pippi na útěku - Inger Nilsson

Pippi na útěku ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pippi na útěku online
22




Vyzkoušejte: