Filmové informace

Corrida pour un espion csfd

Corrida pour un espion

Info
Francie - Španělsko - Západní Německo, 1965, 111 min
Žánr
Dobrodružný
Režie
Maurice Labro
Hrají
Ray DantonPascale PetitRoger HaninHorst FrankWolfgang PreissCarl LangeHelga SommerfeldGünter MeisnerGrit BoettcherConrado San MartínPilar Gómez Ferrer
Téma

Popis filmu Corrida pour un espion 1965

U břehů jižního Španělska je umístěna tajná základna americké armády, ukazuje se ale, že podrobný přehled o její činnosti má sovětská špionáž. Pentagon do Španělska vysílá svého agenta Jeffa Larsona (Ray Danton), který má za úkol vypátrat, jak se k informacím Rusové dostávají. Od počátku pobytu ve Španělsku se Larson dostává do ohrožení života a je sledován sovětskými špiony, na pomoc má ale půvabnou asistentku (Pascale Petit), bývalého kolegu (Roger Hanin) a také španělskou policii. Zdá se, že Rusové mají k dispozici tajné kamery, zbývá vypátrat, kde. Film Corrida pour un espion natočil francouzský režisér Maurice Labro, na vzniku se podílela i západoněmecká produkce a Španělsko, kde probíhalo natáčení exteriérů. Z toho vyplývalo také pestré mezinárodní obsazení v čele s americkým hercem Rayem Dantonem. Natáčelo se také ve Francii a ve studiích v Západním Berlíně, film vznikl za poměrně krátkou dobu na jaře 1965 a již v létě 1965 měl premiéru v Západním Německu, následně se dostal do distribuce ve většině západní Evropy. Například ve Francii dosáhl poměrně značného úspěchu překročením miliónové návštěvnosti v kinech, dnes je ale vnímán jen jako z mnoha variací na Jamese Bonda. (argenson)



Aktualizace: 2023-10-31

Corrida pour un espion -  - Filmer.cz


Corrida pour un espion -  - Filmer.cz


Corrida pour un espion -  - Filmer.cz


Corrida pour un espion -  - Filmer.cz

Corrida pour un espion ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Corrida pour un espion online
4




Vyzkoušejte: