Filmové informace

Sladký čas Kalimagdory csfd

Sladký čas Kalimagdory

Info
Československo - Západní Německo, 1968, 100 min
Žánr
Fantasy - Poetický
Režie
Leopold Lahola
Hrají
Rüdiger BahrMonika ZinnenbergGisela HahnViktor BlahoMagda VášáryováIvo GogálSamuel AdamčíkGünther PanakOtto SternŠtefan WinklerViera Strnisková

Popis filmu Sladký čas Kalimagdory 1968

Jak prožít celý život za jediný rok? Jonáš Rebenda (R. Bahr) je velice zvláštní člověk. Žije totiž v neustálém životním cyklu a jeho chování se odvíjí od toho, jaké je zrovna roční období. Na jaře je hravým dítětem, trávící čas s dětmi, v létě je mladíkem v plné životní síle, na podzim se z něj stává unavený a nemocný muž a na zimu se uchýlí do horské salaše, kde ulehá ke spánku. Jako každé jaro i tentokrát se Jonáš vloupe do hračkářství, jelikož jej ale strážmistr i policejní lékař znají, nechají záležitost být a poradí mu, ať se uchází o místo učitele malého Albína u průmyslníka Lebducha (V. Blaho). Práci skutečně dostane a postupně navazuje kontakty s osazenstvem, zejména se svůdnou Martou (G. Hahnová), v místním baru se seznámí s exotickým zpěvákem Dambou (O. Stern) a později na večírku i s krásnou dívkou Pavlou (M. Zinnenbergová). Jenomže i přes Jonášovu snahu mu jeho odlišné životní plynutí času znemožňuje, aby plnohodnotně fungoval mezi lidmi, a točí se v neustálém kruhu nefunkčních vztahů… (Česká televize)



Aktualizace: 2023-11-17
Reklama:

Sladký čas Kalimagdory - Rüdiger Bahr

Sladký čas Kalimagdory CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Sladký čas Kalimagdory online
99





Vyzkoušejte: