Filmové informace

Velký souboj csfd

Velký souboj

Info
Itálie - Západní Německo - Francie, 1972, 98 min (Alternativní 90 min)
Žánr
Western
Režie
Giancarlo Santi
Hrají
Lee Van CleefHorst FrankJess HahnSalvatore BaccaroGiovanni CianfrigliaGiorgio TrestiniMarc MazzaFurio MeniconiKlaus GrünbergMemè PerliniHans Terofal

Popis filmu Velký souboj 1972

Zvítězí právo nad rychlými kolty? Spaghetti western Velký souboj natočil italský režisér Giancarlo Santi, který předtím působil jako asistent režiséra Sergia Leoneho na natáčení filmů Hodný, zlý a ošklivý (1966) nebo Tenkrát na Západě (1968). Do hlavní role obsadil hvězdu westernů Lee Van Cleefa, který zde ztvárnil postavu bývalého šerifa Claytona, který se vydává na vlastní pěst vykonat spravedlnost a očistit jméno nespravedlivě odsouzeného vězně Phillippa Wermeera (Alberto Dentice). Ten byl křivě obviněn z vraždy vlivného patriarchy Saxona, který po sobě zanechal tři pomstychtivé syny. Ti na Wermeerovu hlavu vypsali vysokou odměnu tří tisíc dolarů, na kterou si dělá zálusk každý bandita v okolí. Wermeer představuje lákavou kořist a před lovci odměn ho na poslední chvíli zachrání bývalý šerif Clayton. Ten je přesvědčen o jeho nevině a společně se vydávají do Saxon City, aby se postavili trojici prohnilých bratrů i za cenu nevyhnutelného krveprolití. (Česká televize)


Související filmy

Corri, uomo, corriMimo zákonTváří v tvářVelká přestřelka

Aktualizace: 2023-11-3

Velký souboj -  - Filmer.cz


Velký souboj -  - Filmer.cz


Velký souboj -  - Filmer.cz


Velký souboj -  - Filmer.cz

Velký souboj ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Velký souboj online
46




Vyzkoušejte: