Filmové informace

Kočka na rozpálené plechové střeše csfd

Kočka na rozpálené plechové střeše

TV film

Info
USA, 1984, 144 min
Žánr
Drama
Režie
Jack Hofsiss
Hrají
Jessica LangeTommy Lee JonesDavid DukesRip TornKim StanleyPenny FullerMacon McCalmanAmi FosterThomas HillFran BennettJake Jundef

Popis tv filmu Kočka na rozpálené plechové střeše 1984

Umírající stařec, umírající manželství a živoucí drama – to je v kostce podstata slavné divadelní hry Tennesseho Williamse Kočka na rozpálené plechové střeše. Role jižanské paničky Maggie a slabošského alkoholika Bricka se v padesátých letech ve filmové adaptaci vynikajícím způsobem zhostili Elizabeth Taylorová a Paul Newman. My vám dnes nabízíme televizní verzi z roku 1984, kde si zahráli Jessica Langeová a Tommy Lee Jones. Jejich pojetí bezdětného páru bojujícího s prázdnotou bytí je pochopitelně zcela jiné než u Taylorové a Newmana. Dominuje zde Langeová se svou brilantně odposlechnutou jižanskou rozmělněnou angličtinou, zatímco Jones vystavěl svého Bricka na nonverbálním vyjádření citové prázdnoty a otupělosti. (Česká televize)


Související filmy

Kočka na rozpálené plechové střeše

Aktualizace: 2023-11-10

Kočka na rozpálené plechové střeše -  - Filmer.cz


Kočka na rozpálené plechové střeše - Tommy Lee Jones  Jessica Lange


Kočka na rozpálené plechové střeše - Tommy Lee Jones


Kočka na rozpálené plechové střeše - Jessica Lange

Kočka na rozpálené plechové střeše ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kočka na rozpálené plechové střeše online
36




Vyzkoušejte: