Filmové informace

Bikini Beach csfd

Popis filmu Bikini Beach 1964

V této komedii se na scéně již potřetí objevuje naše stará známá plážová partička. Tentokrát je navštíví Potato Bug, vyhlášený fešák a popová hvězda z Británie, který si do Kalifornie přijel vyhodit z kopýtka. Když Potato Bug spatří Dee Dee, zamiluje se do ní až po uši, což se přirozeně vůbec nelíbí jejímu příteli Frankiemu. Brzy se ale všichni spojí proti obstarožnímu milionáři Harveyi Huntingtonu Honeywagonovi, který chce jejich pláž koupit a postavit na ní domov pro bohaté seniory. Honeywagonovi pomáhá motorkářský Marlon Brando jménem Eric Von Zipper. Za naší plážovou partou naopak stojí jejich sponzor Big Drag. Ve filmu zazní písně jako "Bikini Drag", "Loves a Secret Weapon" či "Because Youre You" a objeví se v něm také mladičký Stevie Wonder a skupiny jako The Exciters nebo The Pyramids. V miniroli neuvedené v titulcích se mihne rovněž ikona starých hororových filmů Boris Karloff.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Back to the BeachThe Ghost in the Invisible BikiniPárty na lyžíchJak vycpat divoké bikiniVelké plážové bingoPlážová párty 2

Aktualizace: 2024-4-19

Bikini Beach -  - Filmer.cz


Bikini Beach - Don Rickles


Bikini Beach -  - Filmer.cz


Bikini Beach -  - Filmer.cz

Bikini Beach ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Bikini Beach online
11




Vyzkoušejte: