Filmové informace

Vražedná hra csfd

Vražedná hra

Info
Francie, 1967, 90 min
Žánr
Dobrodružný - Komedie - Drama
Režie
Alain Jessua
Hrají
Jean-Pierre CasselClaudine AugerMichel DuchaussoyEléonore HirtAnna GaylorJean DeweverGuy Saint-JeanNancy HollowayAlain Belmondo
Téma

Popis filmu Vražedná hra 1967

Spisovatel komiksových knih Pierre (Jean-Pierre Cassel) a jeho manželka a ilustrátorka Jacqueline (Claudine Auger) mají finanční potíže, protože jejich komiksové knihy se neprodávají tak, jak by chtěli a potřebovali. Přijmou však pozvání od excentrického mladého playboye Boba Neumana (Michel Duchaussoy) a navštíví jeho luxusní dům v Neuchatel ve Švýcarsku, kde žije Bob i se svou bohatou a majetnickou matkou (Eléonora Hirt). Říká jim, že si přečetl všechny jejich komiksy a tvrdí, že potřebuje prožít nějaké dobrodružství z jejich komiksových příběhů. Pierre, inspirovaný Bobovým anarchistickým životním stylem, vytvoří novou komiksovou postavu, kterou nazve "Zabiják Neuchatel". Bob se však se svým komiksovým alter-ego příliš identifikuje a jednotlivé příběhy ze „svého" komiksu začne praktikovat i v reálném životě. Své hosty tak v domě stále více vtahuje do svých nebezpečných halucinací. Všechno se zkomplikuje, když Bob unese Jacqueline.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2023-11-6
Reklama:

Vražedná hra -  - Filmer.cz


Vražedná hra - Claudine Auger


Vražedná hra - Michel Duchaussoy  Claudine Auger


Vražedná hra - Jean-Pierre Cassel

Vražedná hra ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Vražedná hra online
4




Vyzkoušejte: