Filmové informace

Meine Freundin Sybille csfd

Meine Freundin Sybille

Info
Východní Německo, 1967, 79 min
Žánr
Komedie - Dobrodružný - Romantický
Režie
Wolfgang Luderer
Hrají
Helga GöringWolfgang LudererRolf RippergerEva-Maria HagenRolf HerrichtHubert HoelzkeWilli NarlochWerner LierckHans-Hartmut KrügerKlaus BergattEvelyn Opoczynski

Popis filmu Meine Freundin Sybille 1967

Bylo by to obyčejné ráno obyčejného pracovního dne, kdyby soused nezburcoval celou jeho domácnost, že za sebe potřebuje nutně záskok na zájezdu do Sovětského svazu. A tak se Herr Hurtig (Rolf Herricht) ocitl jako vedoucí skupiny rekreantů nejprve v letadle, později na palubě výletního parníku během okružní plavby po Černém moři. Jeho klienti, to je doslova výstavní síň východoněmecké pracující inteligence, jsou zde profesoři, filmaři i další zasloužilí pracovníci – a všichni s rodinami. Pravda, na dovolenou vyrazila třeba i Fräulein Helena (Eva-Maria Hagen), či Ronny (Hanns-Michael Schmidt), ale odbarvená krasavice si zakoupila lístek, protože má v plánu ulovit zde manžela na úrovni a Ronny? Nevíme sice, jak ten se zde ocitl, ale je nám jasné, že Helena jako cíl jeho otevřených námluv jistě vydrží nedobytná jako pevnost až do samého konce třítýdenní plavby. Tím spíše, že naopak jeho uhání jedna sedmnáctiletá profesorská dceruška. A Sybille (Evelyn Opoczynski) nevynechá doslova žádnou příležitost vetřít se mezi tyhle dva. Ani na lodi, ani na souši. Když dopluli do Batumi, všichni vyrazili prohlédnout si krásné letovisko, i Helena a Ronny – se Sybillou v patách. A hezké mladé děvče bylo nakonec důvodem, že majestátní Ivan Franko odplul bez ní a Ronnyho a že se ocitli ti dva sami a bez pasů v, jak brzy zjistí, tak přívětivé Gruzii. Vlastně sami ne. Při návratu a nastupování své skupiny se vedoucí Hurtig nedopočítal dvou pasažérů, a tak se je vydal hledat. Co k tomu dodat … Ještě před pár dny by nikdo z těch tří nehádal, jak báječná dovolená před nimi může být, kolik dobrodružství mohou zažít, či kolik toho během honby za svou lodí cestou po Kavkaze a černomořském pobřeží uvidí. O lásce nemluvě... (chamonix)



Aktualizace: 2024-3-18

Meine Freundin Sybille -  - Filmer.cz


Meine Freundin Sybille - Eva-Maria Hagen  Evelyn Opoczynski


Meine Freundin Sybille - Rolf Herricht


Meine Freundin Sybille -  - Filmer.cz

Meine Freundin Sybille ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Meine Freundin Sybille online
62





Vyzkoušejte: