Filmové informace

A Perilous Journey csfd

A Perilous Journey

Info
USA, 1953, 90 min
Žánr
Western - Dobrodružný - Romantický - Hudební
Režie
R.G. Springsteen
Hrají
Věra Ralston-HrubáDavid BrianScott BradyCharles WinningerHope EmersonEileen ChristyLeif EricksonVeda Ann BorgVirginia GreyBen CooperKathleen Freeman

Popis filmu A Perilous Journey 1953

Francie Landereaux (Věra Ralston-Hrubá) je jednou z 29 žien, ktoré sú na ceste do Kalifornie v dôsledku dohody medzi mužmi, ktorá umožňuje hocikomu z nich vybrať a kúpiť si jednu z nich a oženiť sa s ňou. Nikto však netuší, že Francie je už vydatá za muža, ktorý ju opustil, a je rozhodnutá ho opäť nájsť. Franciein manžel je na zozname hľadaných osôb a vo vidine veľkej odmeny ho v Paname zajme Shard Benton (Scott Brady). Potom, čo jej loď dorazí do Kalifornie, sa Francie zamestná u Montyho Breeda (David Brian), Bentonovho starého nepriateľa. Napriek všetkej snahe však situácia jej manžela vyzerá beznádejne. Čo je ešte horšie, hrozí, že sama sa ocitne v pazúroch zákerného Bentona, ktorý si na ňu už brúsi zuby... (Incantator)



Aktualizace: 2024-4-12
Reklama:

A Perilous Journey -  - Filmer.cz


A Perilous Journey - Scott Brady  Věra Ralston-Hrubá

A Perilous Journey ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát A Perilous Journey online
15




Vyzkoušejte: