Filmové informace

Quackbusters kačera Daffyho csfd

Popis filmu Quackbusters kačera Daffyho 1988

V tomto kačarovném animovaném filmu si kačer Daffy otevře agenturu na krocení duchů “Ghúlové jsme my”. “Je to otázka nabídky a poptávky,” vysvětluje stopař duchů. “Mí klienti nabízejí duchy, já vyžaduji peníze.” Uvidíte kačera “Za prachy udělám všechno” Duffyho nabízet své služby v televizi, také je povolán na pomoc kačeří dámě, posedlé zlým duchem, dále přijde duchařský pakt se Zedem Toppelem na strašidelné lince důvěry, a – když už mluvíme o nevstřícném publiku, Daffy se coby zpěvák sentimentálních šlágrů pokusí rozehřát noční klub transylvánských zloduchů. K veselému vymítání se připojí králíček Bugs, prasátko Porky, Tweety a Sylvester a většinu hlavních rolí v originále namluvil, se svým obvyklým mistrovstvím, Mel Blanc. Celá parta je tu – takže bude legrace. U Quackbusters kačera Daffyho budete kvákat smíchy! (Magic Box)


Související filmy

Looney Tunes: AnimákyLooney Tunes: Nové příběhyLooney Tunes: Králíkův útěkLooney Tunes: Úžasná showLoonatics UnleashedBaby Looney Tunes: Eggs-traordinary Adventure

Aktualizace: 2024-4-7

Quackbusters kačera Daffyho -  - Filmer.cz


Quackbusters kačera Daffyho -  - Filmer.cz


Quackbusters kačera Daffyho -  - Filmer.cz


Quackbusters kačera Daffyho -  - Filmer.cz

Quackbusters kačera Daffyho ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Quackbusters kačera Daffyho online
45




Vyzkoušejte: