Filmové informace

Rok Draka csfd

Rok Draka

Info
USA, 1985, 134 min (Alternativní 130 min)
Žánr
Akční - Krimi - Drama - Thriller
Režie
Michael Cimino
Hrají
Mickey RourkeJohn LoneArianeLeonard TermoRaymond J. BarryCaroline KavaEddie JonesVictor WongDennis DunMei-Sheng FanFabia Drake
Téma

Popis filmu Rok Draka 1985

Ve válce s čínskou mafií není dobré zůstat sám... Policejní kapitán Stanley White (Mickey Rourke) patří mezi nejzkušenější a nejspolehlivější newyorské muže zákona. V době, kdy je jmenován policejním velitelem pro Čínskou čtvrť, dojde v Brooklynu k vraždě starosty Čínské čtvrti Wonga. V tamní mafii převezme moc Wongův ambiciózní zeť Joey Tai (John Lone). Ten navenek vystupuje jako lidumilný ochránce chudých čínsko-amerických rodin, avšak ve skutečnosti obchoduje s heroinem. Je to on, kdo dal Wonga odstranit. White, původem Polák, je bývalým vojákem z vietnamské války. Vrátil se z ní s fanatickou snahou o obranu Ameriky a s bezbřehou nenávistí proti všem Asiatům. Zavedení pořádku v Čínské čtvrti se pro něj stává osobní věcí. Navzdory varování svých nadřízených White poruší dohodu mezi newyorskou policií a čínskou mafií. Pustí se do boje nejen s pouličními gangy, ale i se samotným Taiem. Jeho hlavní zbraní je přitom sveřepá zarputilost, se kterou je schopný jít za cílem i přes mrtvoly. A těch v této válce nebude málo… (Česká televize)


Související filmy

Válka gangů

Aktualizace: 2024-3-1

Rok Draka -  - Filmer.cz


Rok Draka -  - Filmer.cz


Rok Draka -  - Filmer.cz


Rok Draka -  - Filmer.cz

Rok Draka ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Rok Draka online
77





Vyzkoušejte: