Filmové informace

Šílený opičák kung-fu csfd

Šílený opičák kung-fu

Info
Hongkong, 1979, 110 min
Žánr
Akční - Drama
Režie
Chia-Liang Liu
Hrají
Chia-Liang LiuKara HuiHo HsiaoLo LiehSin SanFat-yuen LeeYung-sheng PanLing-Wai ChanSimon Siu-Tin YuenKing LeeSiu-Hung Cham
Téma

Popis filmu Šílený opičák kung-fu 1979

Do města ovládaného místním bossem (Lo Lieh) přijíždí herci čínské opery, v čele se dvěma sourozenci. Boss pozve sourozence do svého domu, za prvé, aby se přesvědčil o vynikajících schopnostech bratra (Lau Kar Leung) a za druhé, aby z hezké sestry (Kara Hui) udělal svou konkubínu. Po zinscenovaném obvinění ze znásilnění bossovy manželky se musí bratr podvolit trestu. Pohůnci bohatého muže mu zchromí ruce a sestra zůstane v domě hlavního padoucha jako konkubína. Chromý muž se živí jako pouliční herec, který má jen svou opičku a mladého přítele (Ho Hsiao), který se ho snaží chránit před tlupou výběrčích výpalného. Po sérii konfliktů se mladík rozhodne donutit mistra, aby ho naučil svůj monkey styl kung fu. Cítí potřebu pomstít se nejen výběrčím výpalného, ale i bohatému bossovi, který jeho mistrovi zničil život. Choreografická perla klanu Lau je dlouhodobě jedním z nejlépe hodnocených kung fu filmů zlatého období Shaw Brothers. (miklaras)



Aktualizace: 2023-12-3

Šílený opičák kung-fu -  - Filmer.cz


Šílený opičák kung-fu -  - Filmer.cz


Šílený opičák kung-fu -  - Filmer.cz


Šílený opičák kung-fu -  - Filmer.cz

Šílený opičák kung-fu ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Šílený opičák kung-fu online
219





Vyzkoušejte: