Filmové informace

Seven Hills of Rome csfd

Seven Hills of Rome

Info
USA - Itálie, 1957, 107 min
Žánr
Drama - Muzikál - Romantický
Režie
Roy Rowland
Hrají
Mario LanzaMarisa AllasioPeggie CastleCarlo GiuffrèNigel PatrickRossella ComoClelia MataniaMarco TulliGuido CelanoRenato RascelAmos Davoli

Popis filmu Seven Hills of Rome 1957

Americký zpěvák Marc Revere (Mario Lanza) se vydává do Evropy vyhledat snoubenku Carol (Peggie Castle), se kterou se rozhádal přímo v přestávce natáčení televizního pořadu. Ve vlaku do Říma se seznamuje s půvabnou Rafaellou Marini (Marisa Allasio), která se vinou nešťastné náhody ocitla zcela bez prostředků. Marc zaplatí Rafaelle jízdenku a nabídne jí pomoc v Římě, když se zjistí, že strýček, u kterého měla bydlet, už několik let žije v zámoří. Příliš při tom spoléhá na svého bratrance Pepe Bonelliho (Renato Rascel), pianistu, malíře a sochaře zároveň. Jenomže i Pepe má zrovna do kapsy hluboko a tak je Marc nucen se poohlédnout po místu zpěváka. Avšak asi není v Římě Itala, který by neuměl zpívat… (dopitak)



Aktualizace: 2024-4-25
Reklama:

Seven Hills of Rome -  - Filmer.cz


Seven Hills of Rome - Marisa Allasio  Renato Rascel

Seven Hills of Rome ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Seven Hills of Rome online
11




Vyzkoušejte: