Filmové informace

Policejní akademie 4 Občanská patrola csfd

Popis filmu Policejní akademie 4 Občanská patrola 1987

Mahoney, mohutný Hightower, střelec Tackleberry, bláznivý Zed, imitátor Jones, dračice Callahanová, nesmělá Hooksová se tentokrát musí postavit nové výzvě, před kterou je postaví jejich velitel Lassard. Tou je program Občané na hlídce. Myšlenka celé akce je prostá: jedinou cestou, jak se lze vypořádat s pouliční zločinností, je angažovat prostého občana. Lassard se tedy rozhodl přivést vybrané dobrovolníky na policejní akademii, kde by se cvičili v technikách sebeobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policistů. I tentokrát má však Lassard proti sobě a své občanské "domobraně" zarputilého nepřítele poručíka Harrise s jeho nohsledem a lichometníkem Proctorem. A tak zatímco Lassard odjíždí, aby se zúčastnil výročního mezinárodního sjezdu policejních náčelníků, převezme Harris velení nad Akademií a zcela záměrně a cílevědomě začne Lassardův projekt sabotovat. Jenže v příhodné chvíli Mahoney s kolegy a jejich civilní cvičenci ukáží, co v nich je. Předvedou Harrisovi a všem, jak dokáží využít svých nově nabytých zkušeností. (TV Nova)


Související filmy

Policejní akademiePolicejní akademie 7: Moskevská misePolicejní akademie 6: Město v obleženíPolice AcademyPolicejní akademie 5: Nasazení: Miami BeachPolicejní akademie 3

Aktualizace: 2024-3-14

Policejní akademie 4 Občanská patrola - Steve Guttenberg  Michael Winslow  G. W. Bailey


Policejní akademie 4 Občanská patrola - Bobcat Goldthwait  George Gaynes  George R. Robertson


Policejní akademie 4 Občanská patrola - David Graf  Billie Bird


Policejní akademie 4 Občanská patrola - Bobcat Goldthwait  Corinne Bohrer

Policejní akademie 4: Občanská patrola ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Policejní akademie 4: Občanská patrola online
105





Vyzkoušejte: