Filmové informace

Čarodějové zakletého království csfd

Čarodějové zakletého království

Info
USA, 1989, 80 min
Žánr
Akční - Fantasy - Dobrodružný
Režie
Charles B. Griffith
Hrají
Mel WellesDavid CarradineLana ClarksonHenry BrandonSid HaigGus RethwischBlake BahnerGary RooneyBobby JacobyWayne GraceJoseph V. Perry
Téma

Popis filmu Čarodějové zakletého království 1989

Fantastický příběh plný magie a bájných mýtů popisuje putování stíny času do světa čarování a neobyčejných sil. Zde má také začít poslední bitva. Doba hrdinů v říši Zakletého království skončila, a místo nich tam teď vládnou zlí čarodějové. Caedman, sice neohrabaný, ale dobrosrdečný kouzelník byl vyslán, aby nalezl Vyvoleného - jediného člověka, který byl předurčen k vysvobození světa z chladného sevření spárů zla. Při hledání mocného válečníka Caedman zjistí, že Vyvolený, Tyor, je ještě pouhý hoch, necvičený v tajích magického umění čarování. S pomocí legendárního válečníka Temného (David Carradine) začínají Caedman a Tyor bojovat, aby sjednotili síly tvoření a porazili nejtemnější původce zla, kteří vyčkávají, aby zničili celou Zemi. (Bonton Home Video)


Související filmy

Wizards of the Lost Kingdom

Aktualizace: 2024-4-24
Reklama:

Čarodějové zakletého království -  - Filmer.cz

Čarodějové zakletého království ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Čarodějové zakletého království online
60





Vyzkoušejte: