Filmové informace

Comancheros csfd

Comancheros

Info
USA, 1961, 107 min (Alternativní 103 min)
Žánr
Western - Akční - Dobrodružný - Romantický
Režie
Michael Curtiz
Hrají
John WayneStuart WhitmanIna BalinNehemiah PersoffLee MarvinMichael AnsaraPatrick WayneBruce CabotJoan O'BrienJack ElamEdgar Buchanan
Téma

Popis filmu Comancheros 1961

Texaský ranger na stopě obchodníků se zbraněmi... Elegán, gambler a sukničkář Paul Regret (Stuart Whitman) po neúmyslném zabití svého soka v souboji uniká před zákonem. Na luxusní lodi se seznámí s půvabnou Pilar (Ina Balinová), ale jejich vzájemnou náklonost překazí texaský ranger Jake Cutter (John Wayne), jenž přichází Regreta zatknout. Tito dva rozdílní muži společně cestují pustinou, ale Regretovi se po chvilce nepozornosti podaří strážce zákona omráčit a uniknout. Cutter pak na stanici dostane nový úkol, a to vydávat se za Eda McBaina, který měl dovézt zbraně členům comancheros, tedy gaunerům, kteří dodávají zbraně indiánům. Cutter se jako „McBaine“ spojí s Tullym Crowem (Lee Marvin), kterému tyto zbraně má prodat. A tehdy Cutter opět potkává uprchlého Regreta… (Česká televize)



Aktualizace: 2024-3-24

Comancheros -  - Filmer.cz


Comancheros - Stuart Whitman  John Wayne


Comancheros - Stuart Whitman  Ina Balin


Comancheros - John Wayne

Comancheros ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Comancheros online
95





Vyzkoušejte: