Filmové informace

Mr India csfd

Mr. India

Info
Indie, 1987, 179 min (Alternativní 120 min)
Žánr
Komedie - Sci-Fi - Akční - Rodinný
Režie
Shekhar Kapur
Hrají
Anil KapoorSrideviAmrish PuriSatish KaushikAnnu KapoorAjit VachaniSharat SaxenaAshok KumarAaftab ShivdasaniKaran NathAnjan Srivastav

Popis filmu Mr India 1987

V Indii 80. let zmítané nepokoji, terorismem, černým trhem a nedostatkem jídla se objeví šílenec jménem Mogambo (Amrish Puri), jenž je rozhodnut zničit celou zemi svou armádou a zbraněmi. Ty by nejraději skladoval v domě plném sirotků, o které se stará sám v dětství osiřelý Arun Verma (Anil Kapoor) a jenž se rozhodne s Mogambem bojovat. K dispozici má fantastický vynález, který mu umožní stát se neviditelným a v očích obyčejných lidí se stává zachráncem a spasitelem, známým pod přezdívkou Mr. India. Po jeho boku mu v boji zdatně sekunduje novinářka Seema Sohni (Sridevi), ani ona však o jeho dvojí identitě nemá potuchy. Mogambo se rozhodne vlákat tajemného soupeře do léčky a tak unese všechny sirotky, Seemu i Aruna rozhodnut utopit je v kyselině... (Festival bollywoodského filmu)



Aktualizace: 2023-11-21

Mr India -  - Filmer.cz


Mr India -  - Filmer.cz


Mr India - Amrish Puri


Mr India -  - Filmer.cz

Mr. India ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Mr. India online
12




Vyzkoušejte: