Filmové informace

Zemětřesení csfd

Zemětřesení

Info
USA, 1974, 122 min (Televizní verze: 152 min)
Žánr
Katastrofický - Drama - Thriller
Režie
Mark Robson
Hrají
Charlton HestonAva GardnerGeorge KennedyLorne GreeneGeneviève BujoldRichard RoundtreeMarjoe GortnerBarry SullivanLloyd NolanVictoria PrincipalWalter Matthau
Téma

Popis filmu Zemětřesení 1974

Obyvatelé Los Angeles se probouzí do dalšího slunečného dne a netuší, že se blíží katastrofa, která navždy změní jejich životy. Stuart Graff pracuje jako stavař ve společnosti svého tchána a právě se chystá do práce, zatímco jeho žárlivá manželka Remy předstírá předávkování prášky. Jeho manželství není příliš šťastné, Remy žárlí na Denise Marshallovou, ženu Stuartova tragicky zesnulého kamaráda. Před odchodem Stuart pocítí záchvěv signalizující blížící se zemětřesení. Jeden ze zaměstnanců kalifornského seismologického ústavu předpovídá, že během 48 hodin dojde v Los Angeles k velmi silnému zemětřesení. Představitelé města nechtějí šířit paniku, a tak raději o celém problému pomlčí. Následky ničivého zemětřesení pak brzy pocítí všichni obyvatelé a jejich předchozí problémy se v tu chvíli změní v bezvýznamné maličkosti. Z okázalých hrdinů se tak stávají zbabělci, z obyčejných lidí hrdinové, kteří neváhají nasadit vlastní život pro záchranu jiných. (TV Nova)


Související filmy

San Andreas 2San AndreasDeset a půl stupně: ApokalypsaMěsto v ohroženíPrasklina10,5 stupně

Aktualizace: 2024-4-4

Zemětřesení -  - Filmer.cz


Zemětřesení - Charlton Heston  Ava Gardner


Zemětřesení - Lorne Greene  Charlton Heston


Zemětřesení - Charlton Heston  Lorne Greene

Zemětřesení ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Zemětřesení online
113





Vyzkoušejte: