Filmové informace

Wenn einer was versprochen hat csfd

Wenn einer was versprochen hat

TV film

Info
Východní Německo, 1976, 73 min
Žánr
Rodinný
Režie
Gunter Friedrich
Hrají
Petra KellingJoachim KapsLutz RiemannTrude BrentinaGerhard LauRainer R. LangeBirgit EdenharterHolm GärtnerLothar Tarelkin

Popis tv filmu Wenn einer was versprochen hat 1976

Na Jense (Kay Ortmann) se valí problémy jak lavina. Ono nestačí, že se o mladší sourozence stará ráno a večer – musí pomáhat mamince, protože táta je v zahraničí na Stavbě přátelství, staví ropovod Družba – on se ode dneška musí o Dirka (Alexander Friedrich) a Silke starat i přes den, protože kvůli příušnicím zavřeli školku. Aby to nebylo jen na něm, vymyslel plán, jak uvolnit mámu dřív z práce. Jenže místo toho nadělal jen chaos v dopravě prakticky v celé Postupimi. Ještě horší jsou ale problémy v jejich třídě a pionýrském oddílu. V sedmičce holt přestávají být kluci a holky jen kamarády a začíná to mezi nimi jiskřit, lépe řečeno skřípat. Zprvu jen malé rozmíšky zhoršují různá nedorozumění a nešťastné náhody. Pomoc jim nakonec přichází z nečekané strany, od sovětských pionýrů z míst, kde jeho otec pokládá potrubí… (chamonix)



Aktualizace: 2024-3-30
Reklama:

Wenn einer was versprochen hat ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Wenn einer was versprochen hat online
44




Vyzkoušejte: