Filmové informace

Malý toaster csfd

Malý toaster

Info
USA - Tchaj-wan - Japonsko, 1987, 90 min
Žánr
Animovaný - Dobrodružný - Rodinný - Komedie - Fantasy - Muzikál
Režie
Jerry Rees
Hrají
Jon LovitzTimothy StackPhil HartmanJoe RanftDeanna OliverRandall William CookJudy TollChris EdgerlyPat FraleyGary FalconeMona Marshall
Téma

Popis filmu Malý toaster 1987

Mile svérázné veselé postavičky a přitažlivé výtvarné zpracování dělají z tohoto výjimečně pěkného filmu krásný zážitek pro každé dítě. Film připomíná velké hollywoodské filmy, ve kterých hrdinové stále musí čelit novým problémům a proto je velmi vzrušující a skutečně silně upoutá vaši pozornost. Nudit se při něm zaručeně nebudou malí ani velcí! Jednoho dne rodina opustí svůj domov a zanechá v něm domácí spotřebiče. Ty ale oživnou a vypraví se do světa najít svého „pána“. Tak začíná nebezpečná, humorná a krásná podívaná o putování domácích spotřebičů do města i na venkov. Po boku nebojácného malého toastera tu kráčí vážný vysavač, zbabělá skříńka, hlučné rádio, rozsvícená lampa a další. Cestou prožívají nevídaná dobrodružství a jsou moc rádi, když nakonec svého „pána“ přece jen najdou.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

The Brave Little Toaster Goes to MarsThe Brave Little Toaster to the Rescue

Aktualizace: 2024-4-20

Malý toaster -  - Filmer.cz


Malý toaster -  - Filmer.cz


Malý toaster -  - Filmer.cz


Malý toaster -  - Filmer.cz

Malý toaster ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Malý toaster online
35




Vyzkoušejte: