Filmové informace

OSS 117 prend des vacances csfd

OSS 117 prend des vacances

Info
Francie - Brazílie - Itálie, 1970, 90 min
Žánr
Akční - Dobrodružný
Režie
Étienne Becker
Hrají
Luc MerendaEdwige FeuillèreElsa MartinelliGeneviève GradYann Arthus-BertrandTarcísio MeiraNorma BengellPaulo Villaça
Téma

Popis filmu OSS 117 prend des vacances 1970

Hubert Bonisseur de la Bath je váženým aristokratem, jinak ale také elitním americkým agentem OSS 117. Má za sebou řadu dobrodružných akcí, nyní si ale hodlá užívat dovolenou na sídle své tety, hraběnky de la Barthe. Jeho vidina ale bere za své, když se několikrát stane terčem nevysvětlitelných útoků na svou osobu. Znovu se tedy musí vrhnout do vyšetřování, které jej přivádí do Karibiku. Zatímco ve Francii bere na sebe identitu agenta OSS 117 jeho bratranec, Hubert odjíždí na Kubu, kde objevuje výstředního francouzského podnikatele René Balestriho. Ten se s pomocí šílených vědeckých pokusů snaží zlikvidovat celý život na Kubě… Francouzský producent Pierre Kalfon se od počátku šedesátých let podílel na vzniku několika filmů různých žánrů, koncem dekády se pak odhodlal k vlastní režii posledního příběhu populárního agenta OSS 117. Tento film ovšem kvalitativně značně pokulhával za předešlými snímky režiséra André Hunebella, konec šedesátých let byl navíc již ve znamení značného útlumu o špionážní žánr. Všechny tyto faktory vedly k velmi nízké návštěvnosti v kinech – půl miliónu diváků byl jen nižší průměr a v komerční úspěšnosti pařížských biografů za rok 1970 náležela filmu Tajný agent si bere dovolenou (OSS 117 prend des vacances) až 119. příčka. (argenson)


Související filmy

Tajný agent na Blízkém východěAtout coeur à Tokyo pour O.S.S. 117Furia à Bahia pour OSS 117Banco à Bangkok pour OSS 117OSS 117 se déchaîneO.S.S. 117 n'est pas mort

Aktualizace: 2023-11-7
Reklama:

OSS 117 prend des vacances ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát OSS 117 prend des vacances online
15




Vyzkoušejte: