Filmové informace

Příběh Mitche Snydera csfd

Příběh Mitche Snydera

TV film

Info
USA, 1986, 104 min
Žánr
Drama - Životopisný
Režie
Richard T. Heffron
Hrají
Martin SheenRoxanne HartStan ShawJoe SenecaCicely TysonJames AveryBrett CullenConchata FerrellJames HandyJohn McLiamDey Young

Popis tv filmu Příběh Mitche Snydera 1986

Mitch Snyder dokáže přesvědčit městské radní, aby se začali zabývat problémem bezdomovectví. Snímek Příběh Mitche Snydera vychází ze skutečných událostí a vypráví o Mitchi Snyderovi, washingtonskému bojovníkovi proti bezdomovectví, kterému se nakonec podařilo dostat daný problém až do Kongresu. V dramatu ztvárnil Martin Sheen titulní roli sociálního aktivisty, který se v 80. letech proslavil svým neúnavným bojem proti bezdomovectví, a to často díky hladovkám přímo před Bílým domem, které se hojně objevovaly v médiích. Snyder pracoval v neziskové organizaci Community for Creative Non-violence a velmi jej trápilo, kolik lidí bylo vyhozeno z psychiatrických léčeben a dalších zařízení a skončilo na ulicích Washingtonu jako bezdomovci. Právě díky jeho boji za práva těchto „nezvěstných“, kteří žijí v městských ulicích, se o tomto problému dozvěděla celá Amerika. Cicely Tyson pak ve filmu ztělesnila bezdomovkyni, která Mitche učí, jak na ulici přežít jako jeden z nich.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2024-4-25

Příběh Mitche Snydera -  - Filmer.cz


Příběh Mitche Snydera - Martin Sheen  Cicely Tyson


Příběh Mitche Snydera - Cicely Tyson  Martin Sheen


Příběh Mitche Snydera - Martin Sheen

Příběh Mitche Snydera ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Příběh Mitche Snydera online
11




Vyzkoušejte: