Filmové informace

Nové Pištáčikové dobrodružstvá csfd

Nové Pištáčikové dobrodružstvá

TV film

Info
Československo, 1987, 3x30 min
Žánr
Pohádka - Animovaný - Dobrodružný
Režie
Ľubo Kocka
Hrají
Miroslav NogaMarián ZednikovičDušan KaprálikKarol ČálikJuraj NvotaAnton ŽivčicSylvia KohlováMarián Labuda st.Juliana MrvováJaroslav FilipPeter Debnár

Popis tv filmu Nové Pištáčikové dobrodružstvá 1987

Múdra voda  Prvé z nových Pištáčikových dobrodružstiev nám pripomenie, že našu prírodu si naozaj musíme vážiť. Hračky z papiera  Druhá časť triptychu nových dobrodružstiev Pištáčika, v ktorej so svo-jím psom Čujkom doletí v bublinách až do minulosti, do Kodane, kde sastretnú s veľkým rozprávkárom a pomôžu mu zachrániť jeho zázračný at-rament a tým prekrásne rozprávky pre veľkých i malých. Dve nevesty  Záverečná časť triptychu o Pištáčikovi, v ktorej náš hrdina po príletez ciest vo vynáleze poštára Známku -je to stroj na spomienky- spoznákrásnu dievčinu a opäť prekabáti svojho večného rivala Marcela, ktorý savšemožne snaží znemožniť Pištáčikovi stretnutie s jeho láskou a budúcouženou.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2024-4-6
Reklama:

Nové Pištáčikové dobrodružstvá -  - Filmer.cz


Nové Pištáčikové dobrodružstvá - Miroslav Noga


Nové Pištáčikové dobrodružstvá - Pavol Schwarz  Dušan Kaprálik

Nové Pištáčikové dobrodružstvá CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Nové Pištáčikové dobrodružstvá online
21




Vyzkoušejte: