Filmové informace

Miláček Herbie csfd

Miláček Herbie

Info
USA, 1968, 107 min
Žánr
Dobrodružný - Rodinný - Komedie
Režie
Robert Stevenson
Hrají
Dean JonesMichele LeeDavid TomlinsonBuddy HackettJoe FlynnBarry KelleyBenson FongBill HickmanBud EkinsIris AdrianJock Mahoney

Popis filmu Miláček Herbie 1968

Jim je automobilový závodník, kterému se příliš nedaří. Žije společně se svým kamarádem Tennesseem, který dělá ze starých nepojízdných aut umělecká díla a zároveň pomáhá Jimovi udržovat jeho závodní stroj v chodu. Jednoho dne, když se Jim od svého manažera dozví, že už je na závodění starý, ho čeká další katastrofa. Tennessee jeho auto použil do nové sochy. Musí se podívat po nějakém levném voze. Cestou se zastaví v autosalónu bývalého závodníka Petera Thorndykea. Seznámí se tam s jeho asistentkou Carole a zaujme ho nové Lamborghini. Na to však Jim nemá. Následně do něj vrazí malý Volkswagen Brouk, o který samozřejmě nemá zájem. Ke svému překvapení je Jim druhý den ráno probuzen policistou, který mu oznamuje, že za krádež Volkswagenu, který stojí před jeho domem, mu hrozí soud. Jeho kamarád Tennessee je přesvědčen, že Herbie, jak auto pojmenoval, má pravou duši závodníka. (Nova Cinema)


Související filmy

Můj auťák BroukHerbie a poklad InkůHerbie jede rallyeHerbie a stará dáma

Aktualizace: 2023-10-31

Miláček Herbie - Buddy Hackett  Michele Lee


Miláček Herbie -  - Filmer.cz


Miláček Herbie - Dean Jones  Buddy Hackett  Michele Lee


Miláček Herbie - Dean Jones  Joe Flynn

Miláček Herbie ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Miláček Herbie online
134





Vyzkoušejte: