Filmové informace

Maškaráda csfd

Maškaráda

Info
Rakousko - Německá říše, 1934, 96 min
Žánr
Komedie - Romantický
Režie
Willi Forst
Hrají
Paula WesselyAnton WalbrookWalter JanssenOlga TschechowaHans MoserJulia SerdaFritz ImhoffWiener PhilharmonikerHilde von StolzGrete Natzler

Popis filmu Maškaráda 1934

Píše se rok 1905 a Vídeň žije ruchem maškarních bálů. Elegantní a ženami obletovaný malíř Paul Heideck nakreslí v průběhu bálového veselí akt ženy - jen s rukávníkem a v masce. Skicu následující den nedopatřením otisknou noviny. Protože lze rukávník poměrně snadno identifikovat, pojme jeden muž podezření, že je na obrázku žena jeho bratra (paradoxně je to však jeho vlastní žena, která měla rukávník od své švagrové půjčený) a posílá ho, aby tuto informaci u Heidecka ověřil. Heideck může přísahat, že se o dotyčnou nejedná, nechce však přiznat, jak se jmenuje žena, kterou maloval. V nouzi si vymyslí jméno. Dívka s takovým jménem však shodou okolností ve Vídni doopravdy žije. (Jirka_Šč)


Související filmy

Escapade

Aktualizace: 2023-11-3

Maškaráda -  - Filmer.cz


Maškaráda - Olga Tschechowa  Paula Wessely


Maškaráda - Anton Walbrook  Olga Tschechowa


Maškaráda - Anton Walbrook  Grete Natzler

Maškaráda ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Maškaráda online
2




Vyzkoušejte: