Filmové informace

Afričan csfd

Afričan

Info
Francie, 1983, 101 min (Alternativní 96 min)
Žánr
Dobrodružný - Komedie - Romantický
Režie
Philippe de Broca
Hrají
Catherine DeneuvePhilippe NoiretJean-François BalmerJacques FrançoisJean BenguiguiJoseph MomoGordon HeathPierre MichaëlVivian Reed

Popis filmu Afričan 1983

Podaří se Victorovi, žijícímu léta ve střední Africe, vymluvit krásné manželce nápad vybudovat na území přírodní rezervace středisko pro majetné klienty, kvůli němuž přiletěla z Paříže? Expařížan Victor žije ve vesnici u středoafrického Vilémova jezera. Je nejen pilotem správce přírodní rezervace, ale i ochráncem přírody. S domorodci vychází přátelsky, ale tvrdé boje svádí s pytláky v čele s Poulakisem. Do této atmosféry nečekaně přilétá z Paříže jeho manželka Charlotte s asistentem Planchetem. Chce si prohlédnout lokalitu, kde má vzniknout rekreační středisko. Victor naoko souhlasí, že je oba dopraví na požadované místo. Ve skutečnosti je vysadí hluboko ve vnitrozemí. Planchet ale ve vesnici objeví staré auto a dvojice se vydá zpět. Připletou se do cesty Poulakisovi, vraždícímu slony, i Victorovi, který na pytláky shazuje výbušninu. Pytláci unesou Plancheta. Charlottu, které se podařilo uniknout, najde a zachrání Victor. Po strastiplném putování dorazí k Pygmejům, kteří je ochrání před Poulakisovými muži. Charlotta se vrací do Paříže s odhodláním znovu se věnovat etnografii a také čekat na návrat Victora. (TV Prima)



Aktualizace: 2024-4-19

Afričan - Catherine Deneuve  Philippe Noiret


Afričan - Catherine Deneuve  Jean-François Balmer


Afričan - Philippe Noiret


Afričan - Jean Benguigui

Afričan ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Afričan online
66





Vyzkoušejte: