Filmové informace

Mayerling csfd

Mayerling

Info
Francie - Velká Británie, 1968, 140 min (Alternativní 133 min)
Žánr
Drama - Historický - Romantický
Režie
Terence Young
Hrají
Omar SharifCatherine DeneuveJames MasonAva GardnerJames Robertson JusticeGeneviève PageAndréa ParisyIvan DesnyMaurice TeynacMony DalmèsMoustache

Popis filmu Mayerling 1968

Nedovolili jim spolu žít. Nemohli jim však zabránit společně zemřít... Příběh tragické lásky korunního prince Rudolfa Habsburského k baronese Marii Vetserové. Rudolf, který hledal zapomnění na své manželství bez lásky s belgickou princeznou Stefanií v nesčetných milostných avantýrách, který se marně pokoušel prosadit ve zkostnatělém Rakousku-Uhersku pokrokovější ideje, a byl proto v neustálých sporech se svým otcem, císařem Františkem Josefem, našel v lásce k mladičké, nevinné Marii nový smysl své existence. Poprvé v životě skutečně miloval a byl odhodlán vybojovat si právo na život s milovanou ženou navzdory všem a všemu. Brzy měl však poznat, že následník habsburského trůnu má před sebou jen jednu možnou cestu: tu, kterou mu určila odvěká (a v 19. století ještě zdaleka neměnná) tradice… (Česká televize)


Související filmy

MayerlingLudvík II. BavorskýCísařovna SissiKorunní princSissi, l'impératrice rebellePrincezna Sissi

Aktualizace: 2023-10-25

Mayerling - Omar Sharif  Catherine Deneuve


Mayerling - Catherine Deneuve  Omar Sharif


Mayerling - Omar Sharif  Catherine Deneuve


Mayerling - Ava Gardner  James Mason  Omar Sharif

Mayerling ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Mayerling online
133





Vyzkoušejte: