Filmové informace

Švejk na frontě csfd

Popis filmu Švejk na frontě 1926

Nadporučík Lukáš byl spolu se Švejkem přeložen k maršbatalionu do Českých Budějovic. Cestou způsobí Švejk Lukášovi nepříjemnosti s holohlavým nadřízeným, cestujícím v civilu, a poté je kvůli zatáhnutí za ruční brzdu vysazen z vlaku a předveden k přednostovi stanice. Pokutu za Švejka zaplatí jeden šťastný muž, kterému Švejkovo zastavení vlaku katapultovalo milovanou ženu přímo do náruče. Švejk se vydá do Budějovic pěšky. Jeho cesta je plná humorných příhod. Po příchodu do kasáren je regiment se Švejkem a Lukášem brzy poslán do Uher, kde Lukáš prožije dobrodružství s paní Kakonyovou. Posléze dorazí jednotka, v níž je Švejk, až na ruskou frontu. (Podle dobového popisku.)
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Pochožděnija bravogo soldata ŠvejkaDobrý voják ŠvejkOsudy dobrého vojáka ŠvejkaSvejk toisessa maailmansodassaDie Abenteuer des braven Soldaten SchwejkSvejk i anden verdenskrig

Aktualizace: 2024-4-25
Reklama:

Švejk na frontě -  - Filmer.cz


Švejk na frontě - Karel Noll

Švejk na frontě CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Švejk na frontě online
44




Vyzkoušejte: