Filmové informace

Cirque du Soleil La Nouba csfd

Cirque du Soleil: La Nouba

divadelní záznam

Info
Kanada, 2003, 90 min
Žánr
Dokumentární - Hudební - Rodinný
Režie
David Mallet
Téma

Popis divadelní záznamu Cirque du Soleil La Nouba 2003

Kouzelný cirkusový mejdan plný podivných bytostí a úchvatných výkonů... Uklízečka vstoupí do dveří tajuplného podkroví a začnou se dít věci: odkudsi se vynoří různé svérázné postavičky a začne bláznivý rej plný neuvěřitelných událostí. Čtveřice bíle oděných bláznů, dívka v kostýmu ptáka, silácký Titán, rudě oděný Pierot, dva vypečení klauni a další bytosti provedou užaslou uklízečku kouzelným cirkusovým světem. Střídají se v něm neuvěřitelná čísla, ať už je to dvojice na tzv. německých kolech, dívenky s diaboly, vzdušný balet na hedvábných šálách, akrobati na hrazdách šestnáct metrů nad zemí nebo skoky na několika trampolínách s použitím zdí, oken i střechy domu... Francouzský výraz „faire la nouba", ze kterého je název představení odvozen, znamená flámovat nebo hýřit. Jedno z nejúspěšnějších představení kanadské zábavní společnosti Cirque du Soleil patří mezi show se stálým působištěm. Odehrává se desetkrát týdně ve Walt Disney World Resort v Orlandu na Floridě. Premiéru mělo 23. prosince 1998, záznam byl pořízen v roce 2003. (Česká televize)


Související filmy

Cirque du Soleil: AmalunaCirque du Soleil: Vzdálené světy 3DCirque du Soleil: KoozaCirque du Soleil: DeliriumCirque du Soleil: KaCirque du Soleil: Corteo

Aktualizace: 2024-2-28

Cirque du Soleil La Nouba -  - Filmer.cz


Cirque du Soleil La Nouba -  - Filmer.cz


Cirque du Soleil La Nouba -  - Filmer.cz


Cirque du Soleil La Nouba -  - Filmer.cz

Cirque du Soleil: La Nouba ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Cirque du Soleil: La Nouba online
47




Vyzkoušejte: